Studzinska, MarinaSmirnova, ElizabethNiemirich, Oleksandra2014-05-192014-05-192014Studzinska, M. Technology of emulsion sauces using zucchini powder as stabilizer / M. Studzinska, J. Smirnova, O. Nemirich // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матер. 80 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, - 10-11 квітня 2014 – К.: НУХТ, 2014 – Ч. 4. – С. 253-254.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14397othersaucesemulsionstabilizerdressingnutritional valueсоусиемульсіяосноваприправахарчова цінністьсоусыэмульсияпищевая ценностькафедра експертизи харчових продуктівкафедра іноземних мов професійного спрямуваннякафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїTechnology of emulsion sauces using zucchini powder as stabilizerOther