Маркетинг вражень у сфері гостинності - Антоненко, Ірина Ярославівна; Мельник, Ірина Леонідівна; Примак, Тетяна Юхимівна (My University, 2022)
Підприємства сфери гостинності активно використовують інструменти маркетингу для формування та зміцнення власних брендів, оскільки успіх на глобальному ринку є результатом ефективних комунікацій з гостями, партнерами, іншими група стейкхолдерів. Ключова цінність послуг готелю, ресторану, туристичної фірми розкривається через маркетинг вражень, який поєднує маркетинг взаємовідносин та івент-маркетинг (подієвий маркетинг) для розбудови логістичних ланцюгів, підвищення обізнаності і лояльності, стимулювання збуту тощо. Процес управління взаємодією зі споживачами перетворюється на постійний пошук унікальних послуг, що володіють додатковими цінностями і підтримують унікальну концепцію підприємства сфери гостинності.
Keywords: івент-маркетинг; сфера гостинності; маркетинг вражень; кафедра туристичного та готельного бізнесу