Innovative relay contact - Romaniuk, Volodymyr; Shesterenko, Volodymyr (My University, 2020)
В роботі розглянутий економічний спосіб підвищення надійності контактних систем реле шляхом використання в їх конструкції елементів зі сплавів з ефектом пам'яті форми.

This work describes an economical way of increasing relays' contact systems reliability by including shape memory alloy elements in their constructions.
Keywords: контактна система; реле; надійність; ефект пам'яті форми; contact system; relay; reliability; shape memory effect; кафедра електропостачання і енергоменеджменту