Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаГаленко, Олег Олександрович2013-10-182013-10-182010Патент на корисну модель № 55261 UA, МПК А23L 1/31 (2009) Ковбаски для гриля, збагачені макро- та мікроелементним складом / Крижова Ю. П., Галенко О. О. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201006429 ; заявл. 26.05.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10497Розроблено ковбаски для гриля, які містять свинину напівжирну подрібнену, сіль, цукор, перець чорний, часник свіжий очищений, які відрізняються тим, що додатково містять м'ясо куряче подрібнене, шпик, квасолю, цибулю, перець духмяний та водорості цистозіру. Developed sausages for the grill containing chopped semi-bold pork, salt, sugar, black pepper,fresh peeled garlic, characterized in that it further comprises chopped chicken meat, bacon, beans, onions, pepper and water-plants tsystozira.otherпаприкаквасоляковбаскигрильводорості цистозіраpaprikabeanssausagesgrillwater-plants tsystoziraкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКовбаски для гриля, збагачені макро- та мікроелементним складом (Патент на корисну модель № 55261)Other