Українець, Анатолій ІвановичШиян, Петро ЛеонідовичМаринченко, Віктор ОпанасовичМудрак, Тетяна ОмелянівнаФіщенко, Анатолій МиколайовичБондар, Микола ВасильовичЄрмакова, Ганна Володимирівна2012-12-202012-12-202010Удосконалення технології спиртових бражок із використанням антисептуючиx засобів / А. І. Українець, П. Л. Шиян, В. О. Маринченко, та ін. // Науково-технічні розробки та інноваційні технології. – 2010. - C. 82.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4718Пошук і використання ефективних антисептуючих засобів дозволить отримувати спиртові бражки із регламентованими показниками. Досліджено цілий спектр антисептиків, які широко використовуються в харчовій промисловості. Find and use effective antiseptic products will allow to get alcohol ripen brew with regulated rates.Investigated a range of antiseptics, which are widely used in the food industry.otherмолочнокислі бактеріїantisepticантисептикефективністьдріжджіefficiencyyeastlactic acid bacteriaкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваУдосконалення технології спиртових бражок із використанням антисептуючиx засобівArticle