Актуальність композицій з натуральних барвників для м’ясомістких виробів - Михавко, Тамара Романівна; Пасічний, Василь Миколайович (My University, 2022)
Представлено результати дослідженнь харчової композиції з суміші екстракту перців та цитрусових для використання у складі м’ясовмістних продуктів.

The results of research on a food composition from a mixture of pepper and citrus extracts for use in meat-containing products are presented.
The relevance of compositions from natural dyes for meat-containing products
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; натуральні барвники; харчові композиції; natural dyes; food compositions