Михавко, Тамара РоманівнаПасічний, Василь Миколайович2024-08-212024-08-212022Михавко, Т. Актуальність композицій з натуральних барвників для м’ясомістких виробів / Т. Михавко, В. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С.201https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44398Представлено результати дослідженнь харчової композиції з суміші екстракту перців та цитрусових для використання у складі м’ясовмістних продуктів.The results of research on a food composition from a mixture of pepper and citrus extracts for use in meat-containing products are presented.ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівнатуральні барвникихарчові композиціїnatural dyesfood compositionsАктуальність композицій з натуральних барвників для м’ясомістких виробівThe relevance of compositions from natural dyes for meat-containing productsOtherhttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590