Аналіз джерел фінансування інвестиційних потреб - Гунько, Н. О. (My University, 2010)
Особливе місце в розгляді інвестиційної діяльності відводиться пошуку і оптимізації джерел інвестиційних ресурсів. Адже співвідношення між трьома їх основними видами – власними, позичковими і залученими, визначає значною мірою той економічний ефект, який надалі принесе вкладення коштів в ті чи інші об’єкти інвестування.

The special place in consideration of investment activity is taken a search and optimization of sources of investment resources. In fact between’s three them by basic kinds - own, borrowed and attracted, a that economic effect which in future will bring the investment of money to those or other objects of investing determines in large part.
Keywords: інвестиції; investments; інвестиційні ресурси; джерела фінансування; investment resources; sourcing