Збивні цукерки «М’який нугатин» (Патент на корисну модель № 86209) - Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна (My University, 2013)
В основу корисної моделі поставлена задача удосконалення технології та отримання виробів з оригінальними органолептичними властивостями, поліпшеною структурою, подовженим терміном зберігання та формування їх методом екструзії для механізації виробничого процесу. Збивні цукерки важкого типу, що містять цукор, патоку, яєчний білок, есенцію, воду, які відрізняються тим, що в якості основних структуроутворювачів збивної структури використовується суміш гідроколоїдів желатину та гуміарабіку INSTАNTGUM, молоко сухе, жир.
Keywords: желатин; гуміарабік; збивні цукерки; молоко сухе; яєчний білок; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; гуммиарабик; сбивные конфеты; молоко сухое; яичный белок; gelatin; mucilage; churned candy; milk; egg whites