Нові надходження № 11 (листопад): інформаційний бюлетень - Прокопенко, Ірина Миколаївна (My University, 2021)
Інформаційний бюлетень містить відомості про нові надходження видань, що надійшли до фонду науково-технічної бібліотеки у листопаді 2021 року. Подано повний бібліографічний опис видань. Проінформовано про кількість примірників і місце знаходження видань у структурних підрозділах бібліотеки. Матеріал згруповано за розділами УДК, у межах розділу – за абеткою авторів або назв видань. Опис кожного видання містить дані поличного шифра, індекса УДК документа та місця збереження. Бюлетень адресовано науковцям, викладачам та студентам закладів вищої освіти. The newsletter contains information on new acquisitions received by the Scientific and Technical Library in November 2021. A complete bibliographic description of the publications is given. Informed about the number of copies and the location of publications in the structural units of the library. The material is grouped by sections of the UDC, within the section - in alphabetical order of authors or titles of publications. The description of each edition contains the data of the shelf code, the UDC index of the document and the place of storage. The bulletin is addressed to scientists, teachers and students of higher education institutions.
Keywords: нові надходження; книги; журнали; new incomings; books; magazine