Капусто, Єлизавета Юріївна2021-09-232021-09-232021Капусто, Є. Ю. Проект хлібозаводу в м. Новоград-Волинський Житомирської області з впровадженням широкого асортименту виробів за традиційних технологій приготування тіста : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Єлизавета Юріївна Капусто ; наук. керівник Анна Миколаївна Грищенко. – Київ, 2021. – 96 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35577otherхліб «Чумацький»хліб «Закарпатський»хлібці діабетичні з фруктозоюкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроект хлібозаводу в м. Новоград-Волинський Житомирської області з впровадженням широкого асортименту виробів за традиційних технологій приготування тістаOther