Про підхід до оптимізації навігаційних ергатичних комплексів (нек) - Бєляєв, Юрій Борисович; Чайковський, В. П.; Осадчий, Сергій Іванович (Київ, 2003)
Вирішення питання визначається від залежності між точністю вимірів навігаційних параметрів бортовими навігаційними засобами і забезпеченням точності виконання навігаційної програми польоту з метою її оптамізації. The issue is determined depending on the accuracy of measurements navigation options onboard navigational aids and ensuring accuracy of the navigation software for the purpose of flight optamizatsiyi.
Keywords: систематична похибка; навігаційний комплекс; systematic error; navigation system; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка