Ефективність Agile-методик у LEAN-виробництві харчової продукції - Пащенко, Богдан Сергійович (My University, 2023)
Показано, що впровадження моделі SAFe - це перехід від старого неефективного «совкового» керівництва до постійного та неухильного підвищення ефективності виробництва, що базується на принципах LEAN-Agile. Для цього керівник повинен розуміти як керувати, підтримувати персонал та як реально прискорити перехід до нового способу роботи. Ефективне управління виробництво зрештою забезпечує основу, яка забезпечує працездатність методик LEAN-виробництва, удосконалення професійних якостей персоналу, що у наслідку призводить до покращення виробництва та виготовлення харчової продукції високої якості.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; lean виробництво; SAF