Радько, Ігор СтаніславовичНікітіна, Тетяна Андріївна2019-06-102019-06-102019Радько, І. С. Антикризове управління підприємством готельного господарства в сучасних умовах господарювання / І. С. Радько, Т. А. Нікітіна // Наукові здобутки молоді–вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 85 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 349.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29624Досліджено антикризове управління підприємством готельного господарства в сучасних умовах господарювання.uk-UKпідприємствоготельготельне господарствоантикризове управлінняenterprisehotelhotel industryanti-crisis managementкафедра готельно-ресторанної справиАнтикризове управління підприємством готельного господарства в сучасних умовах господарюванняThesis