Остапенко, Валентина ВасилівнаПрибильський, Віталій ЛеонідовичКостюк, Ігор ОлександровичКостюк, Олександр Михайлович2012-12-252012-12-252007Вплив механічної і магнітної обробки на фізико-хімічні показники води / В. В. Остапенко, В. Л. Прибильський, І. О. Костюк, О. М. Костюк // Харчова промисловість. - 2007. - Вип. 5. – С. 45-47.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5025Досліджено вплив механічного навантаження і магнітного поляна фізико-хімічні показники води. Показано доцільність застосування зазначених технологічних чинників у харчовій промисловості.The effect of mechanical stress and magnetic field on the physico-chemical characteristics of water. The expediency of the use of these technological factors in the food industry.otherводопровідна водамагнітно-механічний активатормеханічне навантаженнямагнітне полеtap watermagneto-mechanical activatormechanical stress and magnetic fieldкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра технології цукру і підготовки водиВплив механічної і магнітної обробки на фізико-хімічні показники водиArticle