Сіднєва, Жанна Костянтинівна2017-10-252017-10-252017Сіднєва, Ж. К. Системи менеджменту на базі стандартів у харчовій промисловості / Ж. К. Сіднєва // Агропромисловий комплекс України: сучасний стан та проблеми розвитку / Під ред. д. е. н., проф.. Ю. О. Нестерчук. – Умань : Видавець «Сочінський М. М.», 2017. – С. 147-152.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26021У статті розглянуті основні стандарти, які використовуються в харчовій промисловості. Значна увага приділена інтегрованим системам менеджменту та системам безпечності харчових продуктів. The article considers the basic standards that are used in the food industry. Considerable attention is paid to integrated management systems and food safety systems.стандартисистеми менеджментуміжнародні стандарти iso 9000система HACCPхарчова промисловістьstandardsmanagement systemsinternational standards iso 9000HACCP systemfood industryкафедра економіки праці та менеджментуСистеми менеджменту на базі стандартів у харчовій промисловостіOther