Системи менеджменту на базі стандартів у харчовій промисловості - Сіднєва, Жанна Костянтинівна (My University, 2017)
У статті розглянуті основні стандарти, які використовуються в харчовій промисловості. Значна увага приділена інтегрованим системам менеджменту та системам безпечності харчових продуктів. The article considers the basic standards that are used in the food industry. Considerable attention is paid to integrated management systems and food safety systems.
Keywords: система менеджменту; ISO; HACCP; кафедра економіки праці та менеджменту