Про розв’язування трьох типів задач з параметрами на ЗНО - Листопад, Володимир Васильович; Мазур, Олег Костянтинович (My University, 2019)
У статті розглянуто основні типи завдань з параметрами на ЗНО, та запропоновано способи їх розв’язання. The article considers the main types of problems with parameters for external evaluation, and suggests ways to solve them.
Keywords: область визначення функції; function definition area; параметр; графічний метод; parameter; graphical method; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.