Сусловарильно-гідроциклонний апарат (Патент на корисну модель № 56316) - Удодов, Сергій Олександрович; Бухальський, Євген Ярославович; Марцинкевич, Леся Валентинівна (My University, 2011)
Сусловарильно-гідроциклонний апарат, що складається з вертикальної циліндричної ємності зі слабоконічним ввігнутим днищем, тангенційно встановленого патрубка, конічної кришки, який відрізняється тим, що апарат оснащений паровою сорочкою для кип'ятіння пивного сусла, з можливістю здійснення процесів кип'ятіння та освітлення одночасно, а також перемішування сусла здійснюється за допомогою циркуляційного насосу по замкненому контуру. Hydrocyclone-brewing apparatus, which consists of vertical cylindrical tanks with slabokonichnym concave bottom, tangential installed pipe conical lid, which is different there, the machine is equipped with a steam jacket to boil wort, with the ability to implement the kettle and light at the same time, and stirring the wort by using a circulating pump in a closed circuit
Keywords: сусловарильно-гідроциклонний апарат; слабо конічне ввігнуте днище; парова сорочка; освітлення; циркуляційний насос замкнутого контуру; hydrocyclone-brewing apparatus; slightly conical bottom vvihnute; steam jacket; lighting; closed circuit circulation pump; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв