Спосіб теплового оброблення м'ясних січених напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 161558) - Бабанова, Олена Ігорівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна (My University, 2025)
Спосіб теплового оброблення м'ясних січених напівфабрикатів передбачає приготування та запікання напівфабрикатів. Запікають шляхом збалансованого впливу теплових потоків від поверхневого нагрівання за потужності 1,0-1,2 кВт, інфрачервоного нагрівання за густини теплового потоку 9-12 кВт/м2 та електроконтактного нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 33-36 В на 1 кг сформованого м'ясного напівфабрикату тривалістю 14-19 хв.
Keywords: м’ясні січені напівфабрикати; поверхневе нагрівання; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв