Сильчук, Тетяна АнатоліївнаБондар, Наталія Петрівна2012-09-062012-09-062011Сильчук, Т. А. Дослідження в’язко-пластичних характеристик тіста з житньо-солодовим екстрактом і ферментним препаратом Новаміл / Т. А. Сильчук, Н. П. Бондар // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2011. – № 7-8. – С. 7-8.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2395Досліджено й встановлено, що вплив житньо - солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на зміну в’язко-пластичних характеристик тіста не значний, що дає змогу отримати хліб гарної якості. The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl on structural - mechanical characteristic of dough. The bread with rye-malt extract and enzyme Novamyl prolong storage time and good guality.uk-UKтістоdoughхлібсолодовий екстрактферментний препаратbreadmalt extractenzymesкафедра готельно-ресторанної справиДослідження в’язко-пластичних характеристик тіста з житньо-солодовим екстрактом і ферментним препаратом НовамілArticle