Гончаров, Георгій ІвановичСтрашинський, Ігор МирославовичЗаворицька, Дар'я Григорівна2014-10-312014-10-312014Гончаров, Г. І. Нетрадиційна рослинна сировина як складова м'ясних виробів / Г. І. Гончаров, І. М. Страшинський, Д. Г. Заворицька // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 202.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17873На сьогодні розв'язання проблеми здорового харчування є найважливішим та актуальним державним завданням, яке пов'язане із соціальною стабільністю в суспільстві і здоров'я населення. Згідно з сучасними науковими досягненнями форма харчування людини третього тисячоліття передбачає використання у харчуванні функціональних харчових продуктів. Nowadays solution healthy diet is the most important and important public task, which is associated with social stability in community and public health. According to modern scientific achievements form of the third millennium of human nutrition involves the use of diet of functional foods.otherм'ясні виробибілокнетрадиційна рослинна сировинаmeat productseggalternative herbsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівНетрадиційна рослинна сировина як складова м'ясних виробівOther