Нетрадиційна рослинна сировина як складова м'ясних виробів - Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Заворицька, Дар'я Григорівна (My University, 2014)
На сьогодні розв'язання проблеми здорового харчування є найважливішим та актуальним державним завданням, яке пов'язане із соціальною стабільністю в суспільстві і здоров'я населення. Згідно з сучасними науковими досягненнями форма харчування людини третього тисячоліття передбачає використання у харчуванні функціональних харчових продуктів. Nowadays solution healthy diet is the most important and important public task, which is associated with social stability in community and public health. According to modern scientific achievements form of the third millennium of human nutrition involves the use of diet of functional foods.
Keywords: м'ясні вироби; білок; нетрадиційна рослинна сировина; meat products; egg; alternative herbs; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів