Кравчук, Надія МиколаївнаРедько, Олександр Дмитрович2019-07-162019-07-162018Кравчук, Н. М. Кавбуз – перспективна сировина для солодких страв / Н. М. Кравчук, О. Д. Редько // Інтернаука. – 2018. - № 21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30010Розглянуто необхідність та доцільність використання кавбуза в технології виробництва солодких страв, а саме самбуків як джерела біологічно активних речовин (БАР). The necessity and expediency of using kawuzu in the technology of sweet dishes production, namely sambukov as a source of biologically active substances (BAR).uk-UKфруктові десертифруктово-ягідні десертикавбузгібрид кавунагарбузfruit dessertsfruit-berry dessertskavbuzwatermelone hybridpumpkinкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїКавбуз – перспективна сировина для солодких стравArticle