Кавбуз – перспективна сировина для солодких страв - Кравчук, Надія Миколаївна; Редько, Олександр Дмитрович (My University, 2018)
Розглянуто необхідність та доцільність використання кавбуза в технології виробництва солодких страв, а саме самбуків як джерела біологічно активних речовин (БАР). The necessity and expediency of using kawuzu in the technology of sweet dishes production, namely sambukov as a source of biologically active substances (BAR).
Keywords: фруктові десерти; фруктово-ягідні десерти; кавбуз; гібрид кавуна; гарбуз; fruit desserts; fruit-berry desserts; kavbuz; watermelone hybrid; pumpkin; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції