Сучасний стан та перспективи розвитку ринку антиоксидантів - Ясінська, Ірина Леонідівна (My University, 2017)
Світовий ринок антиоксидантів має великі обсяги, є надзвичайно різноманітним і продукція користується попитом серед споживачів. Фахівці прогнозують перехід від споживання антиоксидантів у вигляді добавок до натуральних продуктів з високим вмістом антиоксидантних речовин. Перспективним є напрямок розроблення комбінацій окремих антиоксидантів, які під час клінічних досліджень продемонстрували більш виражений ефект. The global market of antioxidants is large and extremely diverse; products are in demand among consumers. Experts predict a shift from the consumption of antioxidants as additives to natural foods with a high content of antioxidants. Promising direction is the development of combinations of individual antioxidants, which during clinical studies showed a more pronounced effect. A promising direction is the development of combinations of certain antioxidants, which during clinical studies showed a more pronounced effect.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; ринок антиоксидантів; market of antioxidants