Стрілецький, Василь Людвигович2022-08-232022-08-232022Стрілецький, В. Л. Організація переробки індиків на птахокомбінаті потужністю 17,0 т за зміну, з впровадженням цеху напівфабрикатів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Василь Людвигович Стрілецький ; наук. керівник Олександра Ізидорівна Гащук. – Київ, 2022. – 102 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37871otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівптицяіндикиіндичатанапівфабрикати натуральніпосічені напівфабрикатиосновна і допоміжна сировина,м'ясо птиціпереробкатехнологіяпродукціяОрганізація переробки індиків на птахокомбінаті потужністю 17,0 т за зміну, з впровадженням цеху напівфабрикатів