Ноу-хау: сутність, особливості застосування, приклади світового та вітчизняного досвіду - Безпалько, Олена Вікторівна; Ластовецька, Ольга Вячеславівна (My University, 2023)
Визначено сутність терміну «ноу-хау», історичні витоки його походження, систематизовано ноу-хау за категоріями, наведено приклади світового та вітчизняного досвіду застосування новаторських технологій і рішень в різних галузях та підкреслено виключну роль ноу-хау для розвитку підприємств.

The essence of the term "know-how" is defined, the historical origins of its origin, know-how is systematized by categories, examples of global and domestic experience in the application of innovative technologies and solutions in various fields are given, and the exceptional role of know-how for the development of enterprises is emphasized.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; ноу-хау; інтелектуальна та творча діяльність людини; приклади ноу-хау; know-how; intellectual and creative human activity; examples of know-how