Україна: країна економічних проблем чи можливостей - Вжитинська (Омельченко), Ксенія Юріївна; Соломка, Ольга Миколаївна (My University, 2018)
У статті розглянуто основні економічні переваги країни та її додаткові можливості на шляху до економічної стабільності та розвитку. Запропоновано аналіз основних макроекономічних показників, а саме: валового внутрішнього продукту, рівня безробіття, аналіз відсоткової ставки, виробництва продукції, імпорту та експорту, споживання тощо з метою виявлення додаткових можливостей і певних проблемних місць. Згідно з аналізом можна відмітити, що на сьогодні країна знаходиться у нестабільному стані. Деякі показники погіршуються, починаючи з 2013 року і до 2017 року включно. Особливо негативним фактором можна вважати постійне зниження кількості населення та погіршення економічних показників.
Keywords: економіка України; Ukraine economy; економічні індикатори; economic indicators; валовий внутрішній продукт; growth; інвестиції; investments