Шляхи зменшення динамічної складової похибки дозування сипкої продукції - Гавва, Олександр Миколайович; Деренівська, Анастасія Василівна; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна (My University, 2013)
В даній статті запропоновано зменшити динамічну складову похибки дозування сипкої продукції шляхом визначення раціонального розташування зважувальної місткості у лінійних вагових дозаторах. Суттєве зменшення динамічної складової похибки дозування дає можливість підвищити продуктивність дозатора для сипкої продукції.
Keywords: сипка продукція; дозатор ваговий лінійний; точність дозування; похибка дозування; зважувальна місткість; granular products; linear gravimetric dosing unit; exactness of dosage; dynamic dosage error; weigher capacity; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки