Формування системи якості підприємства - Шереметинська (Горобець), Оксана Валеріївна; Захарченко, Артем Андрійович (My University, 2021)
Розглянуто теоретичні аспекти системи управління якістю на підприємстві, окреслено методи та класифікацію існуючих систем управління якістю. Досліджено сутність правового регулювання системи управління якістю та охарактеризовано її сучасний стан. Зазначено, як деякі фахівці класифікують способи управління якістю. Запропоновано рекомендації щодо вдосконалення системи управління якістю. Considers the theoretical aspects of the quality management system at the enterprise, outlines the methods and classification of existing quality management systems. The essence of legal regulation of the quality management system is investigated and its current state is characterized. It is noted how some experts classify quality management methods. Recommendations for improving the quality management system at a domestic enterprise are offered.
Keywords: якість товарів, робіт/послуг; система управління якістю; контроль; стандарти якості; quality standards; quality of goods, works/services; quality management system; control; кафедра економіки праці та менеджменту