Десик, Микола ГригоровичТеличкун, Володимир ІвановичТеличкун, Юлія СтаніславівнаКобець (Задорожня), Олена СергіївнаДоценко, Віктор ФедоровичАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна2023-03-212023-03-212020Патент на корисну модель № 139656 U UA, МПК (2019.01) A21D 8/00 Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату / Десик М. Г. Теличкун В. І. Теличкун Ю. С. Кобець О. С., Доценко В. Ф., Арпуль О. В. ; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ. – № u 2019 07406 ; заявл. 03.07.2019 ; опубл. 10.01.2020, Бюл.№ 1.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39272Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату включає етапи підготовки компонентів, приготування тіста, формування, випікання, охолодження та вистоювання. Процеси охолодження та вистоювання здійснюють в умовах вакууму при зниженні тиску від атмосферного до 2-5 кПа. The method of production of a biscuit semi-finished product includes the stages of component preparation, dough preparation, shaping, baking, cooling and proofing. The cooling and proofing processes are carried out under vacuum conditions with a decrease in pressure from atmospheric to 2-5 kPa.otherбісквітний напівфабрикатвипікання тіставипіканняохолодженнявистоюванняbiscuit semi-finished productbaking doughbakingcoolingproofingкафедра готельно-ресторанної справиСпосіб виробництва бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 139656)Other