Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 139656) - Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна (My University, 2020)
Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату включає етапи підготовки компонентів, приготування тіста, формування, випікання, охолодження та вистоювання. Процеси охолодження та вистоювання здійснюють в умовах вакууму при зниженні тиску від атмосферного до 2-5 кПа. The method of production of a biscuit semi-finished product includes the stages of component preparation, dough preparation, shaping, baking, cooling and proofing. The cooling and proofing processes are carried out under vacuum conditions with a decrease in pressure from atmospheric to 2-5 kPa.
Keywords: бісквітний напівфабрикат; випікання тіста; випікання; охолодження; вистоювання; biscuit semi-finished product; baking dough; baking; cooling; proofing; кафедра готельно-ресторанної справи