Сидорченко, Олена ІванівнаЗахарченко, Тетяна Миколаївна2012-12-112012-12-112012Сидорченко, О. І. Вплив електромембранної обробки на мікробіологічну забрудненість дифузійного соку / О. І. Сидорченко, Т. М. Захарченко // Цукор України. - 2012. - № 3(75). – С. 11-13.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4217В статті розглядається, що попередня обробка стружки електроактивованим водним розчином (ЕАВР) знижує вміст у дифузійному соку мезофільно аеробних і факультативно анаеробних мікроорганізмів (МАФАМ) та пліснявих грибів і дріжджів. Дані заходи дозволяють зменшити невраховані втрати сахарози і збільшити вихід готової продукції, та відмовитися від використання хімічних дезінфектантів, що підвищить екологічну безпеку бурякоцукрового виробництва.In the article, which pre-processing chip elektroaktyvovanym aqueous solution (EAVR) reduces the diffusion juice content in the mesophilic aerobic and facultativeanaerobic microorganisms (MAFAM) and mold fungi and yeast. These measures reduce the unaccounted loss of sucrose and increase the yield of finished products and stop using chemical disinfectants, which will increase the environmental safety of sugar beet production.otherбурякова стружкавилучення сахарозидифузійний сікмікробіологічне забрудненняелектромембранна обробкаbeet cossettesextracting sacharosediffusion juicemicrobiological contaminationnourishing waterкафедра екології та екоменеджментукафедра технології харчування та ресторанного бізнесуВплив електромембранної обробки на мікробіологічну забрудненість дифузійного сокуArticle