Мультимедійні технології як допоміжний інструмент у викладанні іноземної мови - Тригуб, Інна Петрівна (My University, 2014)
Автор аналізує зміст новітніх мультимедійних технологій навчання іноземної мови з використанням мультимедійних засобів. Засоби мультимедіа забезпечують гнучкість та інтеграцію різних типів мультимедійної навчальної інформації. Студенти-економісти стають суб’єктами комунікативного спілкування з викладачем у навчальному процесі де використовуються мережні технології, що сприяє розвитку їх самостійності і творчому підходу у навчальній діяльності. The author analyzes the content of the modern technologies teaching with using of the multimedia means. Facilities provide multimedia flexibility and integration of different types of multimedia educational information. Students-economists become the subjects of the communicative socializing with a teacher in an educational process where network technologies are used, that assists development of their independence and creative approach in educational activity.
Keywords: кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації; мультимедіа; мультимедійні технології; мультимедійні засоби навчання; іноземна мова; інтернет-ресурси; комп’ютерні технології; студенти-економісти; multimedia technologies; multimedia means of teaching; foreign languages; internet-resources; computer technologies; students of the economic faculty