Розширення асортименту страв функціонального призначення в закладах ресторанного господарства - Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Сосюк, Аліна Олександрівна; Михайленко, Владлена Миколаївна (My University, 2018)
Визначено дефіцитні нутрієнти у харчуванні населення України та розроблено рецептуру запіканки фукціонального призначення. The deficient nutrients in the Ukrainian population are determined and the recipes of the casserole of fuctional destination are developed.
Keywords: гарбузово-морквяний напівфабрикат; сир кисломолочний; запіканка; амарантове борошно; насіння кунжуту; насіння гарбуза; pumpkin and carrot semi-finished product; cottage cheese; pudding; amaranth flour; sesame seeds; pumpkin seeds; кафедра готельно-ресторанної справи