Кирпіченкова, Оксана МиколаївнаКузьмін, Олег ВолодимировичСосюк, Аліна ОлександрівнаМихайленко, Владлена Миколаївна2018-05-302018-05-302018Розширення асортименту страв функціонального призначення в закладах ресторанного господарства / О. М. Кирпіченкова, О. В. Кузьмін, А. О. Сосюк, В. М. Михайленко // Інтернаука : міжнародний науковий журнал. — 2018. — № 3. DOI: 10.25313/2520-2057-2018-3-3431https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27539Визначено дефіцитні нутрієнти у харчуванні населення України та розроблено рецептуру запіканки фукціонального призначення. The deficient nutrients in the Ukrainian population are determined and the recipes of the casserole of fuctional destination are developed.uk-UKгарбузово-морквяний напівфабрикатсир кисломолочнийзапіканкаамарантове борошнонасіння кунжутунасіння гарбузаpumpkin and carrot semi-finished productcottage cheesepuddingamaranth floursesame seedspumpkin seedsкафедра готельно-ресторанної справиРозширення асортименту страв функціонального призначення в закладах ресторанного господарстваArticle