Підвищення обсягів продажу послуг на підприємствах туризму на основі інтернет-маркетингу - Степанюк, Валентин Михайлович; Примак, Тетяна Юхимівна (My University, 2018)
Досліджено питання підвищення обсягів продажу послуг на підприємствах туризму на основі інтернет-маркетингу. The issue of increasing the volume of sales of services in travel company on the basis of Internet marketing is explored.
Keywords: інтернет-маркетинг; туризм; туристичне підприємство; internet marketing; tourism; travel company; кафедра туристичного та готельного бізнесу