Інновації у сфері туризму в умовах глобалізації - Кобилянська, Людмила Миколаївна (My University, 2012)
Впровадження та поширення інновацій у туристичній сфері дозволяє підвищити конкурентоздатність та мінімізувати вплив негативних ендогенних і екзогенних чинників. Одним з таких напрямків є розвиток інформаційної складової сфери туризму.
Keywords: інновації (туризм); глобалізація; міжнародний туризм