Перспективи виходу компаній АПК на IPO - Ковальчук, Інна Володимирівна; Назаренко, Катерина Михайлівна; Зінькова, В. Ю. (My University, 2011)
Проаналізовані особливості розміщення цінних паперів на міжнародних фондових майданчиках, висловлені рекомендації щодо розміщення цінних паперів українськими емітентами на міжнародному фондовому ринку. The features of the placement of securities in the international equity markets, provide recommendations regarding the placement of Ukrainian issuers of securities in the international stock market.
Keywords: фондові майданчики; IPO; цінні папери; розміщення; placement; securities; stock exchanges; кафедра економіки і права