Шереметинська (Горобець), Оксана ВалеріївнаОніщук, Валентин Романович2023-03-142023-03-142022Шереметинська, О. В. Вплив реінжинірингу на конкурентоспроможність підприємств / О. В. Шереметинська, В. Р. Оніщук // International scientific innovations in human life : theses of reports of the 7th International scientific and practical conference, January 19-21. – Manchester, United Kingdom : Cognum Publishing House, 2022. – Р. 783-785.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39119Вивчається питання доцільності реалізації реінжинірингу бізнес-процесів на підприємствах харчової промисловості, його вплив на конкурентоспроможність. В сучасних умовах ведення бізнесу важливою складовою його господарської діяльності є необхідність змін в технології виробництва, маркетингу, управлінні персоналом, та в організаційній структурі. Забезпечення високого рівня конкурентоспроможності на підприємстві повинно контроюватись керівництвом в процесі впровадження реінжинірингу бізнес-процесів. The issue of feasibility of implementing reengineering of business processes at food industry enterprises, its impact on competitiveness is studied. In modern business conditions, an important component of its economic activity is the need for changes in production technology, marketing, personnel management, and organizational structure. Ensuring a high level of competitiveness at the enterprise should be controlled by management in the process of implementing business process reengineering.otherпідприємства харчової промисловостібізнес-процесконкурентоспроможністьреінжинірингfood industry enterprisesreengineeringcompetitivenessbusiness processкафедра економіки праці та менеджментуВплив реінжинірингу на конкурентоспроможність підприємствThesis