Методичні підходи до визначення економічної ефективності державних інвестицій - Погуда (Шиян), Наталія Вікторівна (My University, 2010)
В статті автор здійснює характеристику методики оцінки ефективності інвестиційних проектів на основі розрахунку приведених витрат, визначає переваги та недоліки зазначеної методики. In the article the author makes characterization methodology for assessing effectiveness investment projects based on calculating the reduced costs, identifies the advantages and disadvantages of this technique.
Keywords: інвестиційний проект; investment project; інвестиції; investments; методи; methods; ефективність; efficiency; оцінка економічної ефективності; assessment of economic efficiency; кафедра туристичного та готельного бізнесу