Динаміка ВВП як запбіжник подолання бідності - Жужукіна, Наталія Іванівна; Корєпова, Анна Олександрівна (My University, 2020)
У статті досліджено динамічні та структурні процеси формування валового внутрішнього продукту України (ВВП), розглянуто основні показники, які впливають на його рівень.
Keywords: кафедра економіки і права; валовий внутрішній продукт; gross domestic product; подолання бідності; рівень життя