Логістичне управління підприємством в туристичному бізнесі - Литвинець, Лариса Федорівна (My University, 2013)
У статті розглянуто питання сучасних підходів до логістичного управління підприємствами, функції таособливості цього процесу, логістичні принципи та методи управління. Обґрунтовано ефективність логістизації управлінських функцій, виконуваних туристичнимиоператорами і агентствами при синхронізації потокових процесів. Доведено прогресивністьлогістичного управління потоками туристів у загальному менеджменті туристичних підприємств. The article considers the contemporary approaches to logistics management, functions and features of this process, logistics principles and methods of control. The effectiveness lohistyzatsiyi management functions performed by operators and travel agencies in sync stream processes.Proven progressive logistics management flow of tourists in the total management of tourism enterprises.
Keywords: логістичний підхід; логістична система; логістичне управління; logistics approach; logistic system; logistics management; кафедра готельно-ресторанної справи