Розробка продукту швидкого приготування з гречки - Шаповаленко, Олег Іванович; Скорикова, Ганна Іванівна; Фурманова, Юлія Петрівна (My University, 2006)
Проведено порівняльний аналіз круп гречаних ядриця, гречки «Експрес», що виробляються крупозаводами України, і нового продукту, розробленого в Національному університеті харчових технологій шляхом оброблення гречки у електромагнітному полі надвисоких частот. A comparative analysis of buckwheat cereal, buckwheat “Expres” produced cereal plants of Ukraine and the new product developed by national university of food technologies by processing of buckwheat in the electromagnetic field of ultrahigh frequencies.
Keywords: НВЧ-нагрівання; SHF-warm; крупи; теплова обробка; serial; heat processing; кафедра технології зберігання і переробки зерна; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції