Шаповаленко, Олег ІвановичСкорикова, Ганна ІванівнаФурманова, Юлія Петрівна2012-12-172012-12-172006Шаповаленко, О. І. Розробка продукту швидкого приготування з гречки / О. І. Шаповаленко, Г. І. Скорікова, Ю. П. Фурманова // Хранение и переработка зерна. – 2006. – № 6 (84). – С. 51–52.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4455Проведено порівняльний аналіз круп гречаних ядриця, гречки «Експрес», що виробляються крупозаводами України, і нового продукту, розробленого в Національному університеті харчових технологій шляхом оброблення гречки у електромагнітному полі надвисоких частот. A comparative analysis of buckwheat cereal, buckwheat “Expres” produced cereal plants of Ukraine and the new product developed by national university of food technologies by processing of buckwheat in the electromagnetic field of ultrahigh frequencies.uk-UKНВЧ-нагріванняSHF-warmкрупитеплова обробкаserialheat processingкафедра технології зберігання і переробки зернакафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозробка продукту швидкого приготування з гречкиArticle