Динаміка та розвиток ділового і конгресного туризму в Україні - Сидоренко, Світлана Валентинівна (My University, 2015)
Зростання ділових поїздок при адекватному співвідношенні ціни і якості в засобах розміщення України дозволить отримати додатковий прибуток, забезпечити робочі місця і дасть додаткові надходження до бюджету. The growth of business travel with adequate value for money as a means of accommodation Ukraine will receive additional revenue, provide jobs and give more revenue.
Keywords: діловий туризм; business travel; кафедра туристичного та готельного бізнесу