Автоматичний пристрій для переорієнтування картонних пакетів (Патент на корисну модель № 57607) - Гавва, Олександр Миколайович; Деренівська, Анастасія Василівна; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Тищенко, Євген Олександрович (My University, 2011)
Автоматичний пристрій для переорієнтування картонних пакетів, що включає носії, виконані у вигляді карманів з захватами, який відрізняється тим, що додатково включає конусоподібний копір змінного профілю, по якому рухається ролик, розміщений на підпружинених важелях поворотних захватів, та дві замкнені напрямні, по яких, за допомогою трьох опорних роликів, переміщується по колу карман та шарнірне з'єднання карманів рухомою ланкою з поворотним барабаном. Automatic device for reorienting cardboard package that includes media in the form of pockets of delight, wherein further comprising conical Copier AC profile, which moves video, posted on rotary spring-loaded lever grip and two locked guides, which, with three support rollers, moves in a circle pocket and swivel pockets floating element with swivel drum.
Keywords: пристрій; device; переорієнтування; reorienting; картон; cardboard; пакети; packages; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки