Переваги виробництва крафтової продукції - Дочинець, Інга Вікторівна (My University, 2024)
Охарактеризовано переваги виробництва крафтової продукції, направлення їх на покращення якості продуктів, підвищення безпеки та створення нових харчових рішень The advantages of the production of craft products are characterized, their direction to improve the quality of products, increase safety and create new food solutions
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; індустрія гостинності; hospitality industry; craft technologies; craft technologies