Абрамова, Асьят ГеоргіївнаКоваль, Ольга Володимирівна2018-05-302018-05-302018Абрамова, А. Г. Застосування продуктів переробки кунжуту в технології бісквітів зі статусом «функціональний продукт» / А. Г. Абрамова, О. В. Коваль // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 3. – С. 386.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27544Ґрунтуючись на світовому досвіді можна виділити три напрямки розроблення функціональних продуктів: внесення в рецептуру фізіологічно-функціональних сировинних інгредієнтів; зміна рецептури традиційних виробів з метою зниження шкідливих компонентів; збагачення традиційних харчових продуктів шляхом введення в рецептуру БАД.uk-UKфункціональні продуктирецептурабісквітпродукти переробки кунжутуфункциональные продуктыбисквитпродукты переработки кунжутакафедра готельно-ресторанної справиЗастосування продуктів переробки кунжуту в технології бісквітів зі статусом «функціональний продукт»Thesis