Застосування продуктів переробки кунжуту в технології бісквітів зі статусом «функціональний продукт» - Абрамова, Асьят Георгіївна; Коваль, Ольга Володимирівна (My University, 2018)
Ґрунтуючись на світовому досвіді можна виділити три напрямки розроблення функціональних продуктів: внесення в рецептуру фізіологічно-функціональних сировинних інгредієнтів; зміна рецептури традиційних виробів з метою зниження шкідливих компонентів; збагачення традиційних харчових продуктів шляхом введення в рецептуру БАД.
Keywords: функціональні продукти; рецептура; бісквіт; продукти переробки кунжуту; функциональные продукты; бисквит; продукты переработки кунжута; кафедра готельно-ресторанної справи