Моделювання процесу наповнення фаршем ковбасних оболонок - Лавріцька, Юлія; Чепелюк, Олександр Миколайович; Таран, Віталій Михайлович (My University, 2014)
М'ясопереробні підприємства України виробляють широкий асортимент високоякісних продуктів харчування, серед яких особливе місце займають ковбасні вироби, зокрема варені ковбаси, сосиски і сардельки. Однією з основних технологічних операцій при виробництві ковбасних виробів є формування. Від її виконання залежить не тільки вихід, але й якісні показники готової продукції. Meat processing companies in Ukraine produces a wide range of high quality food, including special place sausage products, including cooked sausages, frankfurters and wieners. One of the main manufacturing operations in the production of sausages are forming. From its performance depends not only yield but also the quality indicators of the finished product.
Keywords: моделювання процесу; фарш; м'ясопереробні підприємства; modeling process; meat processing enterprise; minced; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв