Лавріцька, ЮліяЧепелюк, Олександр МиколайовичТаран, Віталій Михайлович2014-11-122014-11-122014Лавріцька, Ю. Ю. Моделювання процесу наповнення фаршем ковбасних оболонок / Ю. Ю. Лавріцька, О. М. Чепелюк, В. М. Таран // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 408.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18212М'ясопереробні підприємства України виробляють широкий асортимент високоякісних продуктів харчування, серед яких особливе місце займають ковбасні вироби, зокрема варені ковбаси, сосиски і сардельки. Однією з основних технологічних операцій при виробництві ковбасних виробів є формування. Від її виконання залежить не тільки вихід, але й якісні показники готової продукції. Meat processing companies in Ukraine produces a wide range of high quality food, including special place sausage products, including cooked sausages, frankfurters and wieners. One of the main manufacturing operations in the production of sausages are forming. From its performance depends not only yield but also the quality indicators of the finished product.otherмоделювання процесуфаршм'ясопереробні підприємстваmodeling process,meat processing enterprisemincedкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвМоделювання процесу наповнення фаршем ковбасних оболонокOther