Штангеєв, Валерій ОстаповичМолодницька, Олена МиколаївнаГусятинська, Наталія АльфредівнаСавич, Анатолій НикифоровичКлименко, Лариса Степанівна2013-02-042013-02-042011https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5983Спосіб очищення сиропу бурякоцукрового виробництва, який передбачає обробку хімічним реагентом,адсорбційне очищення, перемішування, фільтрування, який відрізняється тим, що як хімічний реагент використовується полі-гексаметиленгуанідин гідрохлорид у кількості 0,003...0,0075 % до маси продукту, а як адсорбент використовується целюлоза марки ОіасеІ 150-1 у кількості 0,5...1,5 % до маси сухих речовин сиропу. Way to clean the syrup of sugar beet production, which provides processing chemical reagent adsorption purification, mixing, filtering, which differs by the fact that as a chemical reagent used polyhexamethylene guanidine hydrochloride at 0, 003 ... 0, 0075% of the weight of the product, and as an adsorbent is used cellulose brand OіaseІ 150-1 amount of 0.5 ... 1.5% by weight of dry matter of syrup.otherбурякоцукрове виробництвоbeet-sugar industryсиропочищенняадсорбціяхімічний реагентцелюлозаsyrupcleaningadsorptionchemical reagentcelluloseкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра технології цукру і підготовки водиСпосіб очищення сиропу бурякоцукрового виробництваOther