Ранжування областей України за індексом конкурентоспроможності - Ніколаєнко, Світлана Миколаївна (My University, 2014)
Вчені все більше уваги приділяють вивченню конкурентоспроможності та її складових. Один з таких методів побудований на розрахунку індексу глобальної конкурентоспроможності (англ. The Global Competi-tiveness Index) - який являє собою глобальне дослідження і супроводжуючий його рейтинг країн світу за показником економічної конкурентоспроможності.
Keywords: конкурентоспроможність; індекс конкурентоспроможності; кафедра обліку і аудиту