Конкурентоспроможність закладів готельно-ресторанного господарства та напрямки її підвищення в Україні - Литвиненко, Ярослав Васильович; Литвиненко, Тамара Євгенівна (My University, 2013)
Досліджено чинники впливу на конкурентоспроможність закладів готельно-ресторанного господарства, що носять загальний та особливий характер. General and special factors of influence of the establishments of hotel and restaurant business and competitiveness are researched.
Keywords: заклади готельно-ресторанного господарства; establishments of hotel and restaurant business; конкурентоспроможність підприємства; competitiveness of enterprise; чинники впливу; factors of influence; напрямки розвитку; development directions