Сушіння грануляту в порційній сушарці псевдозрідженим шаром - Ільчук, Микола Петрович; Доломакін, Юрій Юрійович (My University, 2014)
Запропоновано в сушці з псевдозрідженим шаром виконати в якості модернізації зміну форми отворів газорозподільної решітки. Proposed in a fluidized bed drying to perform an upgrade modified forms a gas distribution grid of holes.
Keywords: псевдозрідження; сушіння; гранулят; fluidization; drying; granules; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв