М'ясний паштет для діабетичного харчування ( Патент на корисну модель № 111336 ) - Топчій, Оксана Анатоліївна; Тарасюк, Олена Андріївна (My University, 2016)
Композиція функціонального призначення застосовується при приготуванні харчових продуктів, при профілактичному і терапевтичному лікуванні для зниження цукру в крові дітей, хворих на цукровий діабет, а також для стимулювання роботи кишечнику клітковиною, що міститься у насінні. Functional composition is used in the preparation of food products, in prophylactic and therapeutic treatment for the reduction of blood sugar in children suffering from diabetes mellitus, as well as for stimulating the intestinal activity of cellulose contained in the seed.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; паштет; діабет; paste; diabetes