Бабич, Ірина МихайлівнаБілько, Марина ВолодимирівнаДомарецький, Віталій Афанасійович2012-04-182012-04-182005Бабич, І. М. Високоякісне чисте вино / І. М. Бабич, М. В. Білько, В. О. Домарецький // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 7. - С. 17-18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/919Виготовлене із високоякісного винограду сухе вино містить понад 400 корисних для організму людини речовин, в тому числі практично всі необхідні для нормальної життєдіяльності біологічно активні речовини, мікроелементи, ферменти.Made from grapes of high quality dry wine contains more than 400 useful for the human body substances, including almost all essential for normal functioning of biologically active substances, trace elements, enzymes.otherвиноякістьфенольні речовинистолові виноматеріалиgelatintannincolloidal hazephenolic substancestable wine materialsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВискоякісне чисте вино