Вискоякісне чисте вино - Бабич, Ірина Михайлівна; Білько, Марина Володимирівна; Домарецький, Віталій Афанасійович (My University, 2005)
Виготовлене із високоякісного винограду сухе вино містить понад 400 корисних для організму людини речовин, в тому числі практично всі необхідні для нормальної життєдіяльності біологічно активні речовини, мікроелементи, ферменти.

Made from grapes of high quality dry wine contains more than 400 useful for the human body substances, including almost all essential for normal functioning of biologically active substances, trace elements, enzymes.
Keywords: вино сухе; енотерапія; якість вина; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства